MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

Arhiva Relatii cu Publicul
Interactiv Poveşti de dragoste în tablouri celebre

Marţi, 8 februarie, 2011, în cadrul Galeriei de Artă Universală, s-a desfăşurat interactivul cu genericul Poveşti de dragoste în tablouri celebre.

Citeşte mai mult...
 
Concert de muzică clasică

Miercuri, 26 ianuarie, 2011 - concert de muzică clasică în cadrul expoziţiei De la divinizarea umanului la umanizarea divinului.

Citeşte mai mult...
 
Carnavalul copiilor

Joi, 23 decembrie, ora 12.00, la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei se va desfăşura Carnavalul Copiilor

 

Muzeul Naţional de Artă Vă invită la Carnavalul Copiilor devenit deja o tradiţie, fiind la cea de-a treia ediţie. Vom petrece vechiul an şi vom întâlni împreună Crăciunul sub semnul bunei dispoziţii şi cu o mare doză de distracţie oferită de elevii de la şcolile şi liceele din municipiul Chişinău şi din suburbiile acestuia: Liceul Gh. Asachi, Liceul L. Rebreanu, Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineret, sect. Botanica. Ei vor fi acei care ne vor colinda, ura, cânta şi dansa, vor participa la concursuri vesele şi la Parada măştilor, iar Moş Crăciun le va oferi în dar câte un cadou din partea muzeului.

 

Citeşte mai mult...
 
ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI

 

Vineri, 17 septembrie la Muzeul Naţional de Arta al Moldovei se vor desfasura acţiuni culturale dedicate Zilelor Europene ale Patrimoniului.

 

Începînd cu 1991 în fiecare an în zilele de 17-19 septembrie, la iniţiativa Consiliului Europei se sărbătoresc  Zilele Europene ale Patrimoniului. În aceste zile milioane de cetăţeni în toate ţările Europei sunt invitaţi sa viziteze monumente istorice, obiective turistice, complexe naturale şi urbanistice, muzee, situri etc.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 5
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2018. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc