MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

AcasaEvenimente
Română (România)English (United Kingdom)
Arhiva Evenimente
Lansare de carte

În ziua de 14 februarie 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei a fost lansată cartea poetului Grigore Vieru „Tu m-ai strigat, fiule?”, selecţie de Spiridon Vangheli. Detalii despre eveniment aici.

AdmirorGallery

 
Lansarea proiectului „Revenire la tradiții”


În data de 24 decembrie 2013, ora 10.30 în cadrul Muzeului Național de Artă al Moldovei a avut loc lansarea proiectului „Revenire la tradiții”, prezentat de Comitetul Național al Consiliului Internațional al muzeelor din Moldova cu participarea partenerilor din Tiraspol, Tighina și Chișinău.

Proiectul ”Revenire la tradiții ” va fi realizat în colaborare cu Muzeul Național de Artă al Moldovei , Uniunea Artiștilor Plastici din Transnistria, Facultatea Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Muzeul de Stat de Arte Plastice din Tighina prin contribuția Programului ”Susținerea măsurilor pentru consolidarea încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat și aplicat de Programul de dezvoltare ONU în Moldova în perioada decembrie 2013 - noiembrie 2014.

Detalii suplimentare aici.

AdmirorGallery

 
Carnavalul Copiilor

Miercuri, 18 decembrie, ora 12.00,

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei Vă invită la

Carnavalul Copiilor

 

Citeşte mai mult...
 
Comunicat de presă

 

Miercuri, 11 decembrie 2013, ora 11:00

la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, va avea loc conferinţa de presă

consacrată celei de-a treia ediţii a Balului Brazilor de Crăciun

 

Balul Brazilor de Crăciun este un proiect-concurs,  unic şi extraordinar, al cărui scop este  încurajarea potenţialului tânăr creator şi al instituţiilor care îl cultivă. Ne propunem să susţinem  arta contemporană din Republica Moldova şi să atragem atenţia publicului asupra importanţei acesteia într-o societate civilizată şi europeană.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 18
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2017. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc