MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

AcasaEvenimente
Română (România)English (United Kingdom)
Arhiva Evenimente
Expoziția Icoane Basarabene în oraşul Florenţa

În data de 4 aprilie 2014, la sediul Consiliului Regional Toscana au fost expuse 15 icoane, opere de referinţă din colecţia de artă religioasă a Muzeului Naţional de Artă al Moldovei. Evenimentul este primul de acest tip pentru Republica Moldova, icoana basarabeană a secolelor XVII-XIX devenind astfel mai vizibilă în spaţiul cultural european.

Citeşte mai mult...
 
Vizită la MNAM

Sâmbătă, 12 aprilie, 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei într-o vizită oficială s-au aflat participanții Seminarului internaţional francofon privind cel de-al doilea ciclu al mecanismului ONU de Evaluare Periodică Universală a drepturilor omului.

AdmirorGallery


 
Lansare de carte

În ziua de 14 februarie 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei a fost lansată cartea poetului Grigore Vieru „Tu m-ai strigat, fiule?”, selecţie de Spiridon Vangheli. Detalii despre eveniment aici.

AdmirorGallery

 
Lansarea proiectului „Revenire la tradiții”


În data de 24 decembrie 2013, ora 10.30 în cadrul Muzeului Național de Artă al Moldovei a avut loc lansarea proiectului „Revenire la tradiții”, prezentat de Comitetul Național al Consiliului Internațional al muzeelor din Moldova cu participarea partenerilor din Tiraspol, Tighina și Chișinău.

Proiectul ”Revenire la tradiții ” va fi realizat în colaborare cu Muzeul Național de Artă al Moldovei , Uniunea Artiștilor Plastici din Transnistria, Facultatea Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Muzeul de Stat de Arte Plastice din Tighina prin contribuția Programului ”Susținerea măsurilor pentru consolidarea încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat și aplicat de Programul de dezvoltare ONU în Moldova în perioada decembrie 2013 - noiembrie 2014.

Detalii suplimentare aici.

AdmirorGallery

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 18
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2018. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc