MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

AcasaEvenimente
Română (România)English (United Kingdom)
Arhiva Evenimente
Noaptea Europeană a Muzeelor 2014

În anul 2014 Noaptea Europeană a muzeelor este organizată sub patronajul Ministerului Culturii al Republicii Moldova

 

Citeşte mai mult...
 
Aviz!

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei aduce la cunoştinţa publicului că în perioada 25 aprilie-12 mai 2014 sălile expoziţionale vor fi închise după cum urmează:

Sala mare va fi închisă în vederea pregătirii expoziţiei Urme germane 1814-2014. Tradiţie şi modernizare. Deschiderea expoziţiei va avea loc în data de 12 mai 2014.

Galeria Parter va fi închisă în perioada 25 aprilie-7 mai 2014 în vederea pregătirii expoziţiei personale Cătălin Hrimiuc, sculptură, artă decorativă. Deschiderea expoziţiei va avea loc în data de 7 mai 2014.

Sălile cu expunere permanentă (Artă religioasă, Artă naţională) sunt închise în vederea efectuării lucrărilor de reparaţie.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţă!

 
Training Dezvoltarea capacităţilor de protecţie a patrimoniului cultural în cazuri excepţionale

În perioada 31 martie-6 aprilie 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei s-a desfăşurat trainingul Dezvoltarea capacităţilor de protecţie a patrimoniului cultural în cazuri excepţionale dedicat muzeografilor şi specialiştilor din domeniul protejării  patrimoniului cultural din Republica Moldova. Organizatorul proiectului a fost Comitetul Naţional ICOM Moldova care, în acest scop, a aplicat la un proiect de finanţare acordat de Prince Claus Fund for Culture Emergency Response.

Citeşte mai mult...
 
Expoziția Icoane Basarabene în oraşul Florenţa

În data de 4 aprilie 2014, la sediul Consiliului Regional Toscana au fost expuse 15 icoane, opere de referinţă din colecţia de artă religioasă a Muzeului Naţional de Artă al Moldovei. Evenimentul este primul de acest tip pentru Republica Moldova, icoana basarabeană a secolelor XVII-XIX devenind astfel mai vizibilă în spaţiul cultural european.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 18
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2018. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc