MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

AcasaEvenimente
Română (România)English (United Kingdom)
Arhiva Evenimente
Aviz!

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei aduce la cunoştinţa publicului că în perioada 25 aprilie-12 mai 2014 sălile expoziţionale vor fi închise după cum urmează:

Sala mare va fi închisă în vederea pregătirii expoziţiei Urme germane 1814-2014. Tradiţie şi modernizare. Deschiderea expoziţiei va avea loc în data de 12 mai 2014.

Galeria Parter va fi închisă în perioada 25 aprilie-7 mai 2014 în vederea pregătirii expoziţiei personale Cătălin Hrimiuc, sculptură, artă decorativă. Deschiderea expoziţiei va avea loc în data de 7 mai 2014.

Sălile cu expunere permanentă (Artă religioasă, Artă naţională) sunt închise în vederea efectuării lucrărilor de reparaţie.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţă!

 
Training Dezvoltarea capacităţilor de protecţie a patrimoniului cultural în cazuri excepţionale

În perioada 31 martie-6 aprilie 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei s-a desfăşurat trainingul Dezvoltarea capacităţilor de protecţie a patrimoniului cultural în cazuri excepţionale dedicat muzeografilor şi specialiştilor din domeniul protejării  patrimoniului cultural din Republica Moldova. Organizatorul proiectului a fost Comitetul Naţional ICOM Moldova care, în acest scop, a aplicat la un proiect de finanţare acordat de Prince Claus Fund for Culture Emergency Response.

Citeşte mai mult...
 
Expoziția Icoane Basarabene în oraşul Florenţa

În data de 4 aprilie 2014, la sediul Consiliului Regional Toscana au fost expuse 15 icoane, opere de referinţă din colecţia de artă religioasă a Muzeului Naţional de Artă al Moldovei. Evenimentul este primul de acest tip pentru Republica Moldova, icoana basarabeană a secolelor XVII-XIX devenind astfel mai vizibilă în spaţiul cultural european.

Citeşte mai mult...
 
Vizită la MNAM

Sâmbătă, 12 aprilie, 2014 la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei într-o vizită oficială s-au aflat participanții Seminarului internaţional francofon privind cel de-al doilea ciclu al mecanismului ONU de Evaluare Periodică Universală a drepturilor omului.

AdmirorGallery


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 18
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2017. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc