MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

AcasaEvenimente
Română (România)English (United Kingdom)
Arhiva Evenimente
Simpozion de Artă Decorativă

 

În 3-4 septembrie, 2014, în Sala mare a Muzeului Național de Artă al Moldovei s-a desfășurat Simpozionul de artă decorativă ’’Tendinţe europene şi specificul regional al dezvoltării şi conservării artei decorative  contemporane’’  în cadrul proiectului Revenire la tradiții. La Simpozion au participat muzeografi și specialiști din domeniul educației artistice de pe ambele maluri ale Nistrului.

Citeşte mai mult...
 
Vizita Prim-ministrului României Victor Ponta

În data de 27 august 2014 Muzeul Național de Artă a Moldovei a fost vizitat de Prim-ministrul României, Victor Ponta. În cadrul vizitei a fost anunțat că Guvernul de la Bucureşti va face o donaţie Muzeului, în valoare de un milion de euro. Banii vor fi folosiţi pentru lucrările de restaurare şi reconstrucţie a sediului muzeului.
La eveniment au participat de asemenea Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, Ministrul Culturii al RM, Monica Babuc, Ministrul Culturii al României, Kelemen Hunor, Ministrul Afacerilor Externe al României, Titus Corlățean, Ambasadorul Republicii Moldova în România, ES Dl Iurie Reniță, Ambasadorul României în Republica Moldova, ES Dl Marius Lazurca precum și alte persoane oficiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Noi am venit acasă!

 

 

Citeşte mai mult...
 
Vizita CPLRE

În data de 3 iulie 2014, pentru prima dată la Chişinău, circa 100 de reprezentanți ai celor 47 de state membre ale Consiliului Europei s-au întrunit în cadrul reuniunii anuale a Comitetului de Monitorizare al Congresului Puterilor Locale şi Regionale a Consiliului Europei (CPLRE). Programul cultural al participanților la Congres a inclus și o vizită ghidată prin galeriile Muzeului Național de Artă al Moldovei. La finele excursiei, ansamblul de acordeoniști Concertino a oferit oaspeților Muzeului un recital de excepție.

 

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 18
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2018. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc